onze
achterbank

Nieuwste optie: wij liften niet met uw auto mee, maar u met die van ons. Vincent heeft een zekere fetisj met luxe auto’s en dan krijg je dus dit. Als u wilt, komen we voorrijden met een superieur automobiel (auto is een te gewoon woord ervoor) uit het topsegment. Met erin uiteraard ook een discrete chauffeur en verder verandert er niets; we rijden door het land en spreken met elkaar over leven, werk, strategie, door te hakken knopen en zelfs knopen in de maag, mochten die er zijn.

I had the privilege to work with Vincent as my coach. He provided very good coaching and guidance in a practical sense and also was very prompt in his replies. I highly recommend Vincent for anybody seeking practical and deep guidance.

Senthil Kumar
General Manager USTER INDIA

“Vincent asks the right questions, has a very good understanding of the human behavior and has a lot of experience. Next to this, he listens, is a good communicator, approachable and very flexible. This really adds value and makes the difference.”

Roy Blokvoort
People & Culture Projects Manager Benelux at Japan Tobacco International

“I have really learned important skills from Vincent that will help me professionally and personally. He guided me and made me strengthen my focus on all that I ever want to achieve.”

Naif Dakeelallah Al-Aamri
Investment Process Department Manager at Saudi Electricity Company

“I would like to express my full appreciation to your support and coaching throughout this journey. Indeed, it was  interesting, distinguished and novel in its execution.”

Abdulaziz Alnasser
Department Manager, Design & Engineering at Saudi Electricity Company

“Vincent is able to share his experience, transmitting vision and a sense of resilience.”

Fabrizio Conicella
General Manager and Board member at OpenZone

“Excellent coaching and guidance on real-world situations that aren’t necessarily present in the theory on strategy execution.”

Juan Avellan
Group Security Risk & Compliance Director at Richemont

Executive coaching is op maat gemaakte, individuele begeleiding gericht op uw specifieke behoeften binnen gebieden als strategisch management, persoonlijk en professioneel leiderschap, professionele en talentontwikkeling, en organisatiecultuur. Of u nu ambitie heeft om hogerop te komen, een topfunctie te bemachtigen, of een eigen bedrijf te starten, wij helpen u gericht met: (1) het scherpstellen op uw persoonlijke ontwikkelingsbehoeften in leiderschap; (2) het identificeren en optimaliseren van uw unieke krachten en talenten ter ondersteuning van uw doelstellingen; (3) het samenstellen van een doelgericht, specifiek en resultaatgericht actieplan dat fungeert als uw persoonlijke roadmap; en (4) het inzetten van de gepatenteerde John Mattone’s Intelligent Leadership Executive Coaching methode en diens tools om gefocust te blijven op het behalen van uw doelen.

In onze snel veranderende, complexe en uitdagende zakelijke omgeving is het van cruciaal belang dat u een deskundige coach heeft die niet alleen als sparringpartner optreedt, maar die u ook helpt uw volledige potentieel te realiseren en te benutten. Dit is uw kans om in een strikt vertrouwelijke één-op-één setting samen te werken met uw Executive Hitchhiker. Onze ervaring strekt zich uit over zowel het bedrijfsleven als diverse andere sectoren, gespecialiseerd in zowel ondernemerschap als strategische en organisatorische ontwikkeling.

Waar we het uiteindelijk over gaan hebben, wel: it’s your call, zeggen Amerikanen graag. Ook als er niet direct bijstaat waarvan u denkt: “Hier wil ik het toch wel eens ernstig over hebben”, neemt u gewoon even contact op, alles is altijd bespreekbaar.

Het is ons voorrecht om met u samen te werken en wij verbinden ons ertoe om onze uitgebreide kennis, ervaring en inzichten te delen, alles om uw groei als leider te ondersteunen. Wij garanderen een gedegen voorbereiding op elke uitdaging die op uw weg komt!