College Football Campus Tour

26 januari 2024

Ooit bezocht ik het voetbalstadion van FC Barcelona Camp Nou voor een voetbalwedstrijd. Ik zat op de bovenste ring.

De kenners weten het dan al. Wanneer je hoogtevrees hebt wordt een zitplaats op deze ring afgeraden. En ik heb hoogtevrees.

Het werd ruim twee uur krampachtig zitten op een stoeltje. Uiteindelijk heb ik niet veel van de wedstrijd gezien.

Dat brengt me op Michael Barker. Zijn fotografie toont uitzichten binnen American Football stadions vanuit stoelen met belemmerd zicht door pilaren, persboxen of muren. Barker beheert de website College Football Campus Tour en gebruikt zijn platform om fans te waarschuwen voor deze minder ideale zitplaatsen.

Ben benieuwd of zoiets bestaat voor voetbalstadions. Het had mij in ieder geval minder stress opgeleverd.

Delen via Social Media:

Facebook
LinkedIn